Ordensregler

Af hensyn til opretholdelse af ro og orden og publikums sikkerhed har Arrangørerne fastsat følgende regler til overholdelse på pladsen:

 1. Der er kun adgang på pladsen for betalende gæster med gyldig billet og som kommer i bil.
 2. Cabriolet biler skal have kalechen slået op og kun et vindue må være åbent.
  ”Store/høje” biler vil blive anvist til at parkere på bagerste række eller yderst i siden. Det vurderes fra vores hjælper personale hvor placering skal være. Biler over en højde på 1,7 meter vurderes som høje biler.
 3. Sikkerhedspersonales anvisning skal efterkommes uden tøven.
 4. Det er forbudt at forlade køretøjet, man må dog rulle vinduet ned i førersiden for at få frisk luft.
 5. Motoren skal være slukket under arrangementet fra at man er blevet parkeret, til man skal køre hjem.
 6. Det er forbudt at bruge bilens horn. Cabriolet biler skal have kalechen slået op og kun et vindue må være åbent. ”Store/høje” biler vil blive anvist til at parkere på bagerste række eller yderst i siden. Det vurderes fra vores hjælper personale hvor det er muligt at holde, men biler over en højde på 1,7 meter vurderes som høje biler.
 7. Opstår der behov for at komme i kontakt med personale, f.eks. akutbehov for toilet besøg, tænd da katastrofelyset og ræk en arm ud af vinduet og vink, vores personale vil guide dig frem og tilbage til toilettet. Det er IKKE tilladt selv at gå hen til toilettet.
 8. Ved akut sygdom tænd katastrofelyset og stil dig ud foran bilen, så kommer vores personale med det samme.
 9. Der er ikke adgang for utryghedsskabende personer (f.eks. gæster, som bærer rygmærker eller anden rocker / banderelateret afmærkning).
 10. Anvendelse, besiddelse eller salg af euforiserende stoffer er forbudt.
 11. Der er ikke adgang for tydeligt berusede personer.
 12. Alle former for vold eller trusler om vold mod vores service-personale eller P-Vagter medfører øjeblikkelig bortvisning. Alle former for aggressiv adfærd er forbudt. Der skal udvises størst mulig hensyn til de øvrige gæster og til vores medarbejdere.
 13. Følgende må ikke medbringes: våben- og våbenlignende genstande, rygmærker, professionelt kamera, optageudstyr, fyrværkeri, Laserpenne, dyr.
 14. Regler for afstand i forhold til COVID 19 gælder også her.
 15. Er du syg eller har det dårligt, bliv hjemme
 16. Det er IKKE tilladt at dytte med mindre andet er angivet fra hjælper personalet.